top of page

Jak zhmotnit svá přání: představy zabírají!

Aktualizováno: 31. 3. 2022


Žena leží a přemýšlí
Ilustrační foto: Zhmotnit svá přání lze pomocí představ.


Věříte v sílu představ? Pokud ano, jste na velmi dobrém začátku toho, jak zhmotnit svá přání a to pomocí představ. Ke zhmotňování přání je důležitá víra. Víra v to, že dokážeme a uskutečníme to, co si přejeme. Každý má nějaké přání. Pojďme se podívat na to jak, zhmotnit svá přání, nebo-li, jak si splnit svůj sen pomocí přestav:


Zamyslete se a uvolněte

1. Pokud chcete provádět zhmotňování svých přání, čiňte tak za denního světla. Zavřete všechna okna, aby v bytě byl klid. Postarejte se o to, aby vás nikdo nerušil. Lehněte si na pohovku. Uvolněte se. Zamyslete se nad tím, co si hodně přejte a co je reálně pro vás uskutečnitelné. Zaměřte se na to a koncentrujte se.


Mějte oči otevřené a spusťte představy

2. A teď přijde to nejhlavnější, co pomáhá zhmotnit si svá přání. Mějte oči otevřené a zapněte vaše představy. Představy musí být honě živé. To, co chcete, aby se vám splnilo, si nyní vše představujte. Do každého detailu vašeho přání. Oči mějte při tom otevřené a stále si vše do detailu představujte. Představy, které máte prožívejte, jako by to byla pravda. Musíte to cítit. Oči mějte stále otevřené. V těchto představách a prožitcích vám musí být dobře. Takto si dělejte živé představy opakovaně. Vžívejte se do nich. Jestli je vám u těch představ opravdu dobře, je skutečné možné, že svoji svá přání zhmotníte. Tento postup opakujte. Až skončíte s představami, už na ně nemyslete. Zapomeňte na to co jste dělali. Nechte to volně odplout a zaměstnejte se něčím jiným. Tento postup plnění svých přání často opakujte.


Funguje to

3.Pokud cítíte, že se do procesu zhmotňování svých přání a představ nutíte, nedělejte to. To je špatně. Ty přání a představy musí jít ze samotného nitra. Pokud vám to nejde, zkuste to jindy. Je nutné podotknout, že tento návod skutečně funguje a zabírá! A to zejména v lásce. Pokud tedy chcete získat něčí srdce, zkuste to.


Pokud se vám článek líbil, dejte srdíčko. Děkujeme


332 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
© Copyright
Zlatá holka

U KAFÍČKA

bottom of page